Image Alt

Portfolio

  /  Portfolio

Porfolio Judith Adriaansen Fotografie

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn portfolio. Ik ben Judith Adriaansen, een trouwfotograaf uit Breda, Noord-Brabant. Naast trouwreportages, doe ik ook graag gezinsfotoshoots en zwangerschapsshoots. Op mijn portfolio deel ik graag mijn favoriete beelden om jullie een goede indruk te geven van mijn creativiteit en werkwijze tijdens trouwreportages en gezinsfotoshoots. Mijn focus ligt op spontane en authentieke foto’s die de connectie met elkaar benadrukken.

Journalistieke trouwfotografie

Als bruidsfotograaf benader ik trouwreportages op een journalistieke wijze. Ik leg een bruiloft het liefst vast door me tussen de gasten te mengen en alle grote hoogtepunten en kleine geluksmomentjes vast te leggen zoals deze écht zijn. Met aandacht voor het bruidspaar én al hun dierbaren om hen heen. Van knuffels en liefdevolle blikken tot tranen van geluk. Maar ook verwerk ik regelmatig humor in mijn beelden. Mijn doel is dat bruidsparen bij het terugzien van hun trouwfoto’s weer helemaal worden meegenomen in de sfeer van hun prachtige dag. 

Gezin- familie en zwangerschapsshoots

Voor gezinsfotoshoots en zwangerschapsshoots in de omgeving Breda, Tilburg en Etten-Leur, leg ik de nadruk op ontspannen en ongedwongen foto’s. Ik focus mij op jullie onderlinge connectie en vermijd dat iedereen voortdurend in mijn camera kijkt. Soms geef ik hierbij wat tips en aanwijzingen maar ik verlies hierbij de spontaniteit nooit uit het oog. 

Wil je graag weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag en een kennismakingsgesprek plannen? Wil je meer informatie over een gezinsfotoshoot of zwangerschapsshoot of meteen een fotoreportage bij mij boeken? Dan kun je contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier. Of stuur mij een mailtje of een berichtje via WhatsApp. 

Journalistieke trouwfotografie - Trouwfotograaf Breda
Newborn Fotoshoot Breda - gezin

    Wil je meer informatie of een fotoshoot afspreken? Stuur mij dan een berichtje:

    × Stuur mij een appje