Trouwen in 2023

Ga je trouwen in 2023?

Ga je trouwen in 2023 en ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie mooiste dag?

Als trouwfotograaf zorg ik voor een schitterende blijvende herinnering van jullie trouwdag. Op een journalistieke manier wil ik ‘jullie verhaal’ vastleggen in authentieke, spontane en liefdevolle foto’s. Dat jullie bij het terugzien van de foto’s weer worden meegenomen in de sfeer van jullie mooiste dag!
In mijn foto’s staan emoties, spontaniteit maar regelmatig ook een vleugje humor centraal; De spanning tijdens het aankleden, de prachtige reacties bij het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, eigentijdse en ontspannen foto’s tijdens de trouwreportage. Tijdens de ceremonie zoek ik creatieve invalshoeken om dit moment vast te leggen en natuurlijk mogen prachtige detailfoto’s ook niet ontbreken.

WERKWIJZE

Voorpret:

Kennismakingsgesprek
Ik vind het ontzettend leuk om jullie voorafgaand aan jullie mooie dag te ontmoeten. Dit doen we tijdens een kennismakingsgesprek. We nemen dan samen jullie trouwdag door en bespreken al jullie wensen en ideeën. Hierbij geef ik jullie tips en adviezen en bekijken we welk pakket het beste bij jullie past. Ook zijn er mogelijkheden om een album te bestellen. Daar neem ik ook alle informatie over mee.

Detailgesprek:
Tussen het kennismakingsgesprek en jullie bruiloft zit vaak nog een periode van een aantal maanden waarin jullie druk bezig zijn om jullie trouwdag te perfectioneren. Daarom plannen we twee weken voorafgaand aan jullie trouwdag nog een (video)bel afspraak om alles nog tot in de detail door te spreken. Zo ben ik goed voorbereid op jullie prachtige dag. Ook bel ik nog even naar de ceremoniemeester voor het geval er dingen zijn die jullie niet mogen weten.

De grote dag:

Journalistieke foto’s
Jullie trouwdag wil ik op een journalistieke manier vastleggen. Dit betekent dat ik de momenten wil vastleggen zoals ze écht zijn. Op een authentieke, spontane en liefdevolle manier. Vaak begin ik met fotograferen tijdens het aankleden. Aan het begin zal het nog wel even wennen zijn zo’n camera om je heen, maar geloof mij, op het moment dat de trouwceremonie aanbreekt zal ik niet meer opvallen voor jullie.

Reportage
Als bruidspaar willen jullie waarschijnlijk een aantal trouwfoto’s waar jullie op je allermooist opstaan. Het beste kun je deze foto’s maken tijdens een apart ‘shootmoment’. Het advies is om hier minimaal 1,5 uur voor in te lassen op een voor jullie bijzondere locatie.
Een fijn moment van de dag omdat dit een van de momenten is waar jullie echt even SAMEN kunnen genieten. Tijdens deze reportage geef ik jullie wél wat tips en aanwijzingen. Uiteraard zonder de spontaniteit uit het oog te verliezen. De ervaring leert dat jullie tijdens dit moment écht even de tijd hebben om te genieten van elkaar.

Nagenieten:

Preview
Na jullie bruiloft kan het nagenieten gaan beginnen. Om zo lang mogelijk in de sfeer te blijven van jullie dag, zorg ik dat jullie uiterlijk 2 dagen na de bruiloft al een preview ontvangen met minimaal 20 foto’s van jullie schitterende dag.

Volledige reportage
Na de preview ga ik natuurlijk ook aan de slag met alle andere foto’s van jullie prachtige dag. Uiterlijk 8 weken na de bruiloft ontvangen jullie van mij alle foto’s zoals afgesproken. Uiteraard worden de foto’s professioneel nabewerkt.  

Album
Hebben jullie ook een trouwalbum besteld? Dan gaan we daar mee aan de slag wanneer jullie alle foto’s hebben ontvangen.